HTML

Szatyor Bár és Galéria

1111 Budapest, Bartók B. út 36. Asztalfoglalás: (06 1) 279 02 90/ Programok: (06 1) 279 02 91/ Nyitva tartás: hétfő-péntek: 12.00-01.00 szombat-vasárnap: 14.00-01.00 A konyha nyitva tartása: 12.00-23.00

Kapcsolat / Contact

2010.10.07. 18:50 szatyorbar

SZÍN/JÁTÉK TESTFESZTÉSZETI HAPPENING

OKTÓBER 9-ÉN, SZOMBATON rendezi Bodansky György és az 'angyal a művészellátóban kultblog' a "SZÍN JÁTÉK" című testfestészeti happeninget 15 órától az újonnan megnyitott SZATYOR BÁR-ban.

Téma a színház. Az esemény tárgyát és apropóját az u. n. VI. kategóriás alternatív művészeti társulatok támogatásának katasztrofális hatású csökkentése adja.

Belépődíj:
vendégek részére: 1 000 Ft
festők, modellek részére: 0 Ft

Továbbra is várjuk hivatásos és amatőr festeni vágyók, és festendő alanyok jelentkezését az alábbi ímél címeken:
angyalkultblog kukac gmail.com
szinjatektestfestes kukac gmail.com
Aki fest, természetesen hozhat magával alanyt is. Felkérjük a facebook-on jelenlévő festőművészeket, akár hagyományos, akár airbrush technikával dolgoznak, legyenek aktív résztvevői az eseménynek és e sajátos performansz keretében mutassák be művészetük lényegi vonásait, a rájuk jellemző stílusjegyeket - csak ez esetben nem faroston, vásznon, hanem emberi testen.

A részvétel feltételei:
- betöltött 18. életév, felső korhatár nincs,
- modell szerepre hölgyek és férfiak jelentkezését is várjuk

Amit biztosítunk:
- bőrbarát, hypoallergén professzionális testfesték,
- ecsetek, szivacsok, keverőtál, paletta,
- egyszerhasználatos textiltanga a modellek számára,
- helyiség külön férfiak és külön nők számára, ahol le lehet sminkelni.

Az akció keretében elkészült műveket az esti órákban szakértő művészek zsűrizik és 19 órakor döntést hoznak a három díjnyertes alkotást illetően. A publikumot is megkérjük, nyilvánítsa ki véleményét, és szavazza meg a közönségdíjas alkotót és modellt.

Az eseményről Szilágyi Lenke és Lantos István fotográfus művész készítenek felvételeket, amelyek az év végén jótékonysági árverés keretében keresnek majd gazdát (afterparty). A bevételt egy, a VI. kategóriában nyilvántartásba vett független színház támogatására ajánljuk föl.

Helyszín: Szatyor Bár és Galéria felső szintje, Budapest, 1111 Bartók Béla út 36.

Időpont: 2010. október 9., szombat 15 óra

 

komment


süti beállítások módosítása