HTML

Szatyor Bár és Galéria

1111 Budapest, Bartók B. út 36. Asztalfoglalás: (06 1) 279 02 90/ Programok: (06 1) 279 02 91/ Nyitva tartás: hétfő-péntek: 12.00-01.00 szombat-vasárnap: 14.00-01.00 A konyha nyitva tartása: 12.00-23.00

Kapcsolat / Contact

2012.01.18. 10:33 szatyorbar

Fúzió DJ-k a Szatyorban jan. 26. – feb. 1. között

Minden nap Fúzió Rádió DJ-i szolgáltatják a zenét a Szatyor Bárban a rádióban megszokott színvonalon.

A programok 20.00-01.00-ig tartanak, kivéve vasárnap 18.00-23.00-ig.

Minden program ingyenes.

Bontás:

Kiemelt program!

jan 26. csütörtök > SWING-IN CHAIR! #4 – A Pagonyi-Szakál páros odakínálja tokkal-vonóval! Lemezek: DJ Matild (Fúzió, Tánti tűsarkúja) A Szatyor  ismét lefölözi a kiapadhatalan Canarro brigádot, ezúttal a két alapító-frontember borzolja a kedélyeket és az alkarszőrzetet. Szakál Tamás (hegedű) és Pagonyi András (harmonika) sajátos módon interpretálja a 30-40-50-es évek hangulatát. A szakavatott, rengeteg humorral és improvizatív készséggel megáldott böllérek jazzbélbe töltött ósulis, sírós-vígadós-szvinges-tangós dixikolbászt sütögetnek bossa-zsírban a  „SWING-IN CHAIR!” negyedik torán. A koncert előtt és után a pimasz grizett, DJ Matild szortírozza hisztis Tántijának legendás tűsarkúja alól kimentett, korabeli hanglemezeit a swing és padtársai széles spektrumán. Dárlingjaink, a thonetparty-sorozat  folytatódik, ismét ráznak a lábak az asztalok alatt és dobognak az ujjak és a szívek a Szatyorban! 

jan 27.  péntek > DOLCE BAHN - Marcellus Wallace  Jr > Ízléses eklektika, ismerős dallamok, bootlegek, meglepő remixek, édes zakatolás. Bólogatni ér!

jan 28. Szombat >  APÉRO  – Beatinspector DJ szett >  Az est jókedv- diplomatája a hangulatot hanganyaggal formálja.  Meleg, vidám tónusokkal  adakozik  a szombati buli előtt, vagy helyett! 

jan 29. Vasárnap > MEDICIN – Bem DJ szett > „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, kik megfáradtatok a hétvégén, és én megnyugvást és bíteket adok néktek” ! Vasárnapi  gyógyulás  old/nu jazz lemezekre való kézrátétellel.  

jan 30. Hétfő > MONDAY SPECIAL – ER DJ szett > A Holy Rollers egyik felkentje ontja az ízit a hét fő ünnepén.

 jan 31. Kedd > HERBAL ESSENCE - Mr Herb DJ szett > Gondosan illesztett hip hop, funk, headz  lemezek  és egyéb növényi kivonatok grúvjai másznak a Szatyor fülébe, megfűszerezve a kedd estét.

feb 1. Szerda > MIDWEEK ROLLIN’ – ER DJ szett > TGIW: dj a fotelben, kezek a poharakon – vagy az asztal alatt…  hétfelező  zenés lezserkedés a kiapadhatatlan ER vezényletében.

 

komment


süti beállítások módosítása